sjukling

Men vad fan. Skrev ett inlägg som helt plötsligt försvann, och nu måste jag kuta iväg så hinner jag inte skriva om det.... Aja kortfattat - Sthlm var awesome, har varit sjuk nu hela veckan, saknar gymmet, frugan säger att jag måste vara helt frisk senast måndag, så efter helgen är jag back on track på gymmet igen! Oj vad tråkigt det här blev nu aja hejhejjjjjjjj

huvudstaden

Nu är jag nästan färdigpackad, såklart alltid ute i sista sekund. Åker ju då till Sthlm nu, alldeles snart... Det blir lite shopping, fotboll, middagar ute, lite party, och HOTELFRUKOST!!!!!!!!! Typ det jag taggar mest, älska hotelfrukost <3 Näe nu måste jag på riktigt dra, hörs på söndag igen när jag kommer hem tills dess - Instagram !!!
 

hojjjjjj

Hallåå! Just hemkommen från gymmet (vad annars?) och kom på att oj nu har det varit glest här! Sen sist har jag hunnit bli ett år äldre och haft en grym födelsedagsfest! Grym fast aaalldeles urspårad, men antar att man får vänta sig det när man trycker in så mycket folk och alkohol på ett och samma ställe. Men som sagt, megagrym ändå!!
 
Nu måste jag hoppa in i duschen och börja packa för om 2 timmar ska jag........................ ?????????
 
 
 
 
 
Fler blider än så blev det tydligen inte!
 

soool idag igen!

 
Helloooooooo! Hur glad blir man inte av det här vädret? Suttit på balkongen och ba njutit!
Igår spenderade jag fredagskvällen på gymmet med ett ryggpass, följt av bio. Vi såg "Mördaren ljuger inte ensam". Den var ju..... annorlunda. Alla var otrogna med alla, alla söp konstant och alla rökte KONSTANT. Gissa om man blev sugen när man satt där och såg dom tände en efter en efter en efter en.........
 
Emil in action igår
 

me and mah roomies

Inte använt webcamen på skeeeeeeta länge innan bilden till förra inlägget. Började kolla igenom lite och hittade många fina där jag tvingar mina roomies posera med mig. (Ps. Har tråkigt och försöker hålla mig sysselsatt innan gymmet så jag inte råkar somna!!!)
 
 
 
 
 
 

torsdag

Idag var jag ledig från jobbet. Wihoo och blä på samma gång. Helonödigt enligt mig att vara ledig en torsdag när man jobbar fredag. Bättre att vara onsdagsledig, få lite paus mitt i jobbveckan, nu är det bara frustrerande att vara ledig och sitta och vänta på den där sista dagen man måste upp och jobba innan man får riktig helg. Men det possitiva var ju att det hanns med ett gympass. Så blir dubbelt idag. Sitter med en kopp choklad nu (den blev inte så god, tror jag gjorde fel) och kollar lite bloggar, har en timme på mig innan vi drar till gymmet igen!
 
 
 

birthdayweekend

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blev en riktig födelsedagshelg i helgen. Firade Angelina i fredags med utgång på Allstar och i lördags blev det först middag på Balder och sedan iväg på födelsedagsfest för Anna följt av Cover. Riktig toppen helg men nu fortsätter det med nyktra fredagar spenderandes på gymmet istället igen. Måndag idag och ny träningsvecka. Drar till veckans första gympass om en liten stund!
 

födelsedagsfirande

 
Har målat på mig ansiktet och sitter nu och blåser upp lite ballonger. Ikväll firar vi vår mupp Angelina som blir hela 22 bast. HIPP HIPP HURRA HURRA HURRAAAAAA !!!
 

backpack

Titta så söt liten sak. En liten miniryggsäck från second hand för 75kr, kunde inte motstå.. Tror jag ska pimpa henne lite med nån slags fjäder/frans-grunka!