strike a pose

 
Ja det blev ju inte riktigt som planerat igår, Sara var inte lika foto-villig som jag hoppats. Men fick ta en bild iallafall, ser ni hur stark hon blivit? Inte små vikter på stången det dära ;) Sen fick jag offra mig och posa lite också. Ska göra ett nytt försök ikväll med Josse som foto-offer!

iväg och plåga röven!

Idag har dagen bestått av jobb, gym, hem och laga mat och sova en stund. Skulle egentligen ställa upp för Magnus med en liten "plåtning", ta lite låtsasvimmelbilder på Cover klädd i skidkläder inför deras nästa Fest i Umeå-fest som ska vara i After-ski tema. Men min powernap blev lite för lång, men dom klarade sig säkert! Så vad ska man nu spendera kvällen med? Ja vad gör man när man har tråkigt? - Jo drar iväg med frugan till gymmet för ett andra pass today!
 
Ska  börja lägga upp bilder...... nån gång. Näe men ska knäppa några tjusiga "in action" - bilder nu på Sara på gymmet ;) Så blir ett helt inlägg om "Sara på gymmet" imorron braaabraaa!!
 

bla bla

Hooola! Vad har hänt sen senast? Tränat tränat tränat. Näe men på rikt, har blivit ett träningsfreak. Varje dag mån-fre denna vecka och med dubbelpass i torsdags. Blir typ att omvandla det här till en träningsblogg snart tror jag va! Idag och imorron blir det dock vilodagar, ska unna mig en middag med mina två favvotjejer på Allstar om en timme sen blir det vin hos Anna, perfa lördag!
 
 
 

man måste ju bara älska träningsverk

Min fredag igår bestod av lunch på sushibar, storhandling, gymmet och filmkväll. Och saaatan vad träningsverk jag har i armarna idag! Men det är ju iofs bra, då bevisar det ju att man har tagit i. Så nu känner jag mig extra förtjänt av vin-mingel ikväll med mina brudar, följt av inflyttningsfest hos Daniel!

15?

Åh titta så roligt. Var hos pappa i fredagskväll och fick med mig hem ett usb-minne fullt med bilder från vår gamm-dator han hade rensat. Finns det något roligare än att sitta och kolla igenom bilder från fjortistiden? Tror ikke de. Tror vi var kring 15-16 kanske här
 
 
 PS. gymmandet går fortfarande awesome. Inne på 3dje veckan nu och det har blivit minst 2 ggr per vecka, men från och med nu ska det bli oftare. Blev ett pass igår och planen är imorron, fredag och lördagmorgon! HEJ BEEEACHEN!!!