tårta


Nu görs det smörgåstårtor för fullt här på Ankargränd!

lördag









Men hur smart får man vara när man gömmer saker på fyllan? Hittade just min överföringssladd jag i lördags tydligen gömmde längst uppe på min garderob. Aja, den är ju äntligen hittad iallfall!

yran






Haft en fullsmockad men helt toppenhelg! I fredags blev det som sagt häng på yran och party i Ansmark på kvällen. Lördag grillning vid älven följt av Eurovisionparty hos oss. Och det kunde ju inte slutat bättre. Enda nackdelen är att min överföringssladd är borta så alla bilder från och med lördag är fast på min telefon. Ska vända upp och ner på rummet och försöka hitta den.

eeello

Får bildbomba imorgon. Nu är det alldeles för fint väder för att sitta inne vid datan. Kylen är nu smockfull med kött och bärs. Grillning och kubb vid älven nästaaaaaaaa

burnboll


Jag och Sara gjorde oss klara idag och satte oss på balkongen vid 2 redo att fara, vad händer? - Jo regnet börjar ösa ner....... Vi sitter där och känner - kul livet är förstört. Det börjar regna mindre och mindre så vi drar oss till systemet och vidare mot yran och chansar på att det inte börjar regna mer. Det var en bra chansning för dirr vi kommer dit spricker det upp och blir stråååålande sol! Älska yran älska livet. Nu drar vi oss vidare ut till Ansmark och After beach tema, SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!


hipp hipp



Vår sambo Emil blev idag 23 år gammal. Det firades med go mat och choklad wannabe-tårta på balkongen.

Ps. kommer ju seriöst döda någon om smhi:s väderleksrapport stämmer om imorgon. Får bara inte ske punkt.


balkong häng




I onsdags blev det förfest på ballekongen sedan Allstar. Igår sov jag seriöst heeela dagen så har inte hunnit med att det redan är fredag. Så ikväll blir det väldigt lugnt. Drar iväg på middag nu sedan får vi se vad man kan hitta på en nykter fredag i denna regniga stad.

chillA


Myser i soffan med min nyhemkommna roomie Emil och en åter igen en bira. Livet har sina ljusa stunder


+




Lön idag så tog en liten shopping/lunchdag på stan med Sara. Resten av den soliga dagen spenderade vi i soffan med en kall.

mys


Helgen har bestått av Corona i fredags, känns som en evighet sedan jag var ute och dansade. Sedan var planen Ashanska i lördags men kön gick alldeles för långsamt så det blev Olles. Ikväll har jag och Sara suttit på balkongen och spelat kort och pratat livsplaner. Ska göra ett försök till att sova nu, HEJ

en soffa


Äntligeeeeen har soffan kommit! Nu jävlar ska det göras det mysigaste uterummet nånsin av ballekongen

sooooool


Sitter på ballen och solar/äter frukost. Vill ha min lön och dra till stan och köpa sommarkläder med Elena nununuuuuuu! Men det får vänta tills nästa vecka.. Bäst för finvädret att det håller i sig ba. Ska steka vidare nu, HEJ

hej




Ätit gomiddag (var förjeeeeevla gott för att vara fryspåsemat!!!) med min man Emilio. Rullar iväg för bärs (vin) och hockey nu!

hej älskade badkar


Åh fy i faaaan vad jag hatar att vi inte har ett badkar! For och sover hos mamma ikväll så har passat på att bada och bada och bada och bada tills jag börja smälta bort ungefär. Nu har jag nog badat så det räcker för en liten tid framöver.


-






litte valborg lite granna